Staňte se našimi fanoušky na:

Hlíva ústřičná v česnekovém těstíčku

Autor receptu: planeta (121 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hlívu očistíme , vejce rozmícháme s hladkou moukou a prolisovaným česnekem a umícháme hladké těstíčko, v těstíčku obalujeme kusy hlívy a smažíme na rozehřátém oleji dozlatova, jako přílohu podáváme vařené brambory

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |4. ledna 2013
hlavně je strašně zdravá a bylo by dobré ji přidávat do jídelníčku co nejčastěji Odpovědět
david.kruml.1 |3. ledna 2013
hlíva je super houba určitě to zkusím Odpovědět
Georgina |3. ledna 2013
zajímavá ispirace Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!