Staňte se našimi fanoušky na:

Hlíva v česnekové marinádě

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z hlívy odřízneme tuhé stonky a trs rozkrájíme na jednotlivé kloboučky. Na pánvi rozehřejeme olej a hlívu na něm opražíme dozlatova. Přesypeme ji do misky a do ještě horké vmícháme stroužky česneku nasekané nadrobno, sůl, pepř, pažitku a vinný ocet. Vše dobře promícháme. Můžeme podávat teplé i studené. Nejlépe chutná ještě teplá na topince z bílého chleba.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |29. března 2014
vyzkouším Odpovědět
Uzzi1 |12. května 2013
krásný recept Odpovědět
A |12. května 2013
hlívu máme rádi Odpovědět
pajunc |12. května 2013
vypadá to velmi chutně, určitě dobrota, ukládám :-) Odpovědět
Michi |12. května 2013
to vypadá výborně Odpovědět
Vlasta78 |12. května 2013
Hlíva je teď moc moderní Odpovědět
junkie09 |11. května 2013
vypadá to krásně, děkuji za inspiraci. Musíme vyzkoušet. Odpovědět
Sofii |11. května 2013
já taky:-))) Odpovědět
Anna1960 |11. května 2013
mám ráda hlívu Odpovědět
Diana|12. května 2013
pěkné :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!