Staňte se našimi fanoušky na:

Hned měkké perníčky

Autor receptu: Barakuda (208 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ze všech surovin vypracujeme těsto, vyválíme ho na asi 5 mm a vykrajujeme tvary. Klademe je na plech s pečícím papírem, kde je necháme přes noc odpočinout. Druhý den je pečeme ve středně teplé troubě zhruba 8 minut. Hned po vytáhnutí je potřeme rozšlehaným vejcem. Perníčky můžeme zdobit bílkovou polevou - bílek, lžičku citronové šťávy a asi 150 g prosátého moučkového cukru vymícháme dohladka, dáme do sáčku, ustřihneme špičku a zdobíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Sofii |8. července 2013
krásná inspirace :-) Odpovědět
lucka9 |28. března 2013
krásní čertíci Odpovědět
betka |19. února 2013
krásné Odpovědět
evahu |16. ledna 2013
to jsou krásní čertíci Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!