Staňte se našimi fanoušky na:

Hodslavská řezanka

Autor receptu: Jenda (2 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na céčka nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na rozpáleném sádle, přidáme masox, který necháme rozpustit, poté přidáme na nudličky nakrájené maso, zarestujeme a až pustí šťávu přidáme rajský protlak, opepříme a pod pokličkou za občasného podlévání horkou vodou dusíme do poloměkka. Přidáme houby, celou Moravanku a dusíme do měkka. Podáváme s bramboráčky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

ehm |7. ledna 2013
urcite to moc dobre chutna Odpovědět
ehm |7. ledna 2013
perfektni kombinace!!! Odpovědět
liza |6. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
evahu |6. ledna 2013
dobrota Odpovědět
šupina73|22. května 2013
hledala jsem nějakou směs s bramboráčkama,jdu do toho:-) Odpovědět
Jenda|7. ledna 2013
Děkuji za milé komentáře, Jani, ty mě najdeš všude :-))! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!