Staňte se našimi fanoušky na:

Hořící guláš Attila

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuře vykostíme a z kostí a kůže,větší cibule,2 stroužků česneku 20 kuliček pepře,4 kuliček nového koření,masoxu a soli připravíme polévku.Kuřecí maso nakrájíme na kousky,na sádleosmahneme nakrájenou cibuli(10 minut),přidáme maso a smažíme ho dozlatova za častého míchání zhruba6 minut.Poté zasypeme saldkou a pálivou paprikou,osolíme,podlijeme asi 2 dl vývaru,přidáme na nudličky pokrájené papriky a na plátky nakrájené žampióny a dusíme doměkka12 minut.Nakonec zahustíme protlakem .Alkoholem zalijeme až na talíři a zapálíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

dagmar.vrbicka |8. června 2013
zajímavé Odpovědět
PF*13 |2. června 2013
uloženo Odpovědět
J |30. května 2013
vyzkousim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!