Staňte se našimi fanoušky na:

Hořčicová omáčka k masu

Autor receptu: majdik1515 (164 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na rozehřáté máslo (ne celé, kousek si necháme) dáme nadrobno nakrájenou cibuli, necháme zpěnit a až začne zlátnout přidáme cukr. Až se cukr rozpustí a začne se barvit, přidáme zbytek másla a mouku. Mícháme, až má jíška krásnu zlatou barvu. Zalijeme vývarem, důkladně rozšleháme a necháme 15 - 20 minut vařit. Přecedíme (není nutné), přidáme hořčici, krátce povaříme a dle potřeby osolíme, opepříme, případně přisladíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

gagous007 |13. května 2013
odzkoušeno a je moc dobrá Odpovědět
pajunc |1. května 2013
super receptik :) Odpovědět
jana.h |1. května 2013
vyzkouším Odpovědět
roxana-zdena |27. dubna 2013
Vyzkouším, krásně vypadá :) Odpovědět
Uzzi1 |26. dubna 2013
také dělám Odpovědět
paaja16|24. května 2013
hmm, zajímavé.. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!