Staňte se našimi fanoušky na:

Houbová bešamelová omáčka

Autor receptu: roxana-zdena (166 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme houby, pokrájené na plátky, osolíme a podusíme doměkka. Bešamelovou omáčku ze smetany, mléka a trochy mouky smícháme s houbami a 5 minut povaříme. Hustotu zvolíme podle potřeby a počtu strávníků. Tato omáčka je výborná s těstovinami, houbami a masem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.h |1. května 2013
vyzkouším Odpovědět
roxana-zdena |27. dubna 2013
...dnes ji dělám ,snad dám vlastní foto, mám nové houbové koření, je k nerozeznání od pravých hub Odpovědět
roxana-zdena |27. dubna 2013
Vyzkouším, krásně vypadá :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!