Staňte se našimi fanoušky na:

Houbová haše

Autor receptu: Fíííra (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V kastrolu rozškvaříme nakrájený špek, zpěníme v něm rozkrájenou cibuli, přidáme nadrobounko nasekané houby, osolíme a dusíme. Po vysmahnutí šťávy při občasném zamíchání přidáme kečup, strouhanku, utřený česnek a dusíme tak dlouho, dokud směs nezhoustne. Nakonec přidáme víno a jemně nakrájenou pažitku. Jako příloha se hodí vařené brambory nebo jen chléb s okurkou, ale můžeme haši dát do omelet nebo jako pomazánku na topinky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!