Staňte se našimi fanoušky na:

Houbová máčka

Autor receptu: slavuska (138 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V kastrolu rozpustíme sádlo, a přidáme houby(množství dle chuti, my dáváme na 3 porce 3 plné hrsti sušených, může být určitě i méně). Můžeme použít nakládané, sušené, mražené, čerstvé a nejvíc nám chutnají hřiby. Houby chvíli opékáme na oleji, pak zalijeme vodou,a přidáme dle chuti koření. Vaříme, dokud houby nejsou měkké. nakonec přidáme zakysanou smetanu, a promícháme. Podáváme s knedlílem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!