Staňte se našimi fanoušky na:

Houbová omáčka

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Dvě lžíce másla rozpusťte v širším kastrolu, pak na něm nechte zesklovatět cibuli nakrájenou najemno. Přidejte dobře očištěné, omyté, osušené a na plátky nakrájené houby a zprudka je osmahnete. Promíchejte, dost osolte a posypejte půllžičkou drceného kmínu. Po deseti minutách opékání přilijte smetanu, přiveďte k varu, nechte mírně probublávat a podle potřeby zahustěte středně tmavou jíškou připravenou ze zbylého másla a hladké mouky. Omáčku dotáhněte pepřem a podávejte s houskovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |15. června 2016
miluji Odpovědět
yuzum |16. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
Peťa:-) |27. června 2013
dobroš Odpovědět
jola |8. května 2013
vyzkouším Odpovědět
betka |12. ledna 2013
houbovou máme rádi Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!