Staňte se našimi fanoušky na:

Houbová polévka „mrvenica“

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Sušené houby namočíme asi na 2 hodiny do mléka a pak je ve vodě doměkka uvaříme. Na sádle zpěníme cibulku. Když zrůžoví, přidáme drobenku a papriku a osmažíme dozlatova. Pak zalijeme vodou, přidáme odvar s houbami, podle chuti osolíme a vaříme asi 15 minut. Před podáváním přidáme 1/4 mléka a pouze prohřejeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!