Staňte se našimi fanoušky na:

Houbové housky

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • tvrdý sýr (nastrouhaný)
  • 500 g směsi nakrájených čerstvých hub
  • 1 cibule
  • 2 vejce
  • 8 housek

Pracovní postup:

Na másle zpěníte cibuli, přidáte nadrobno pokrájené houby, okořeníte a dusíte doměkka. Nakonec přidáte vejce jako na míchanici a sůl. Housky (žemle) rozkrojte, vydlabejte střídku, vymažte máslem a naplňte smaženicí. Dále můžete (ale není nutné), povrch pokropit rozpuštěným máslem, posypat strouhaným sýrem a na vymazaném plechu v troubě zapéct. Ozdobit můžete zeleninou dle své chuti a fantazie.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Marťula09 |16. května 2014
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!