Staňte se našimi fanoušky na:

Houbové ragú na víně

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Oloupané brambory nakrájíme na kostičky a uvaříme s kmínem ve slané vodě. Houby očistíme, nakrájíme na plátky, osolíme a dusíme ve vlastní šťávě. Na tuku osmahneme jemně nakrájenou cibuli a přidáme světlou jíšku, kterou rozvaříme s vývarem a vínem. Do této omáčky vložíme brambory, houby, na kostičky nakrájenou okurku, kapary, mleté koření, ochutíme citronem a vše povaříme. Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!