Staňte se našimi fanoušky na:

Houbové rizoto pro 4

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 750 g hřibů
  • 150 g parmazánu
  • 500-600 g rýže
  • 100 g špeku
  • 1 cibule
  • 1 kostka masoxu

Pracovní postup:

Na oleji rozhřejte nakrájenou slaninu, přidejte cibulku, nakrájené houby, osolte, opepřete a opékejte tak dlouho, dokud se voda nevypaří. Přisypte rýži a za stálého míchání zahřívejte. Přidejte bylinky a vývar z masoxu. Vařte na mírném ohni a postupně podle potřeby dolévejte vodu, vařte dokud není rýže měkká. Rizoto dochutíte polovinou parmazánu a kořením. Houbové rizoto před podáváním ještě posypte zbytkem sýra.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alpenrose |28. května 2014
***** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!