Staňte se našimi fanoušky na:

Houbové rizoto s pórkem

Autor receptu: katerina.blazkova.1 (95 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
Vegetariánské
(1 hlas)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli a pórek nakrájíme nadrobno, podusíme na másle a pak přidáme očištěné a nakrájené houby. Osmahneme, zalijeme malou naběračkou vývaru nebo vody, podle chuti okořeníme a dusíme doměkka. Dáme dusit rýži, na šálek rýže, kterou propláchneme na sítu počítáme dva šálky vody. Nezapomeneme lehce osolit. Pak rýži s houbovou směsí smícháme a podáváme. Při podávání posypeme houbové rizoto strouhaným tvrdým sýrem. Podáváme se sterilovanou okurkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Konato |10. května 2013
Rizotka mám moc rád. Také dělám. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!