Staňte se našimi fanoušky na:

Houbové rizoto se zeleninou

Autor receptu: katerina.blazkova.1 (95 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupanou a omytou cibuli nakrájíme nadrobno, zpěníme ji na lžíci másla a přidáme vypranou rýži. Smetanu smícháme s vývarem a petrželkou a přilijeme ji do rýže. Necháme vařit asi 20 minut a potom odstavíme. Omytou jarní cibulku nakrájíme na kolečka, očištěné houby na plátky. Na másle ji zpěníme, přidáme houby a podusíme. Osolíme, opepříme, přidáme hrášek a ještě asi 5-7 minut podusíme. Hmotu vmícháme do hotové rýže a podle potřeby ještě dochutíme. Podáváme se sterilovanou okurkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Georgina |5. ledna 2013
už se těším na houby Odpovědět
planeta |14. prosince 2012
rizoto mám ráda na všechny způsoby Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!