Staňte se našimi fanoušky na:

Houbový guláš na víně

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • černý mletý pepř
  • 200 g pokrájených čerstvých hub
  • 800 g vepřového masa
  • 1 lžíce instantní jíšky
  • 2 lžíce sádla
  • 100 ml červeného vína
  • 200 ml vývaru z masoxu
  • 4 cibule

Pracovní postup:

Maso i houby nakrájejte, v kastrolu rozehřejte sádlo a na něm zpěňte nadrobno nasekané cibule, přidejte maso a zprudka opečte. Osolte, opepřete a vyduste do šťávy, zalijte vývarem smíchaným s vínem a duste zhruba hodinu. Po 45 minutách dušení přidejte houby, nakonec vmíchejte jíšku a ještě 5 minut povařte.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rena.KI |9. května 2014
dobré Odpovědět
kymlal |25. února 2014
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!