Staňte se našimi fanoušky na:

Houbový kečup

Autor receptu: Yvajs (109 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné houby pokrájíme na silnější plátky, osolíme a necháme odležet. Koření, ocet a cukr svaříme, odstavíme a necháme vyluhovat. Odleželé houby podlijeme malým množstvím kořeněného octa a přikryté necháme dusit. Podušené houby prolisujeme nebo rozmixujeme a ještě teplé dáme do sklenic. Sterilujeme 30 minut při 100 stupňů

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

FOTOrecepty |14. února 2013
Opět výborné houby. Odpovědět
katy9 |5. února 2013
zajímavý recept, ukládám třeba se bude hodit jak bude nadúroda hub Odpovědět
Uzzi1 |5. ledna 2013
houby máme u nás rádi, tak vyzkouším, až zase porostou Odpovědět
Georgina |5. ledna 2013
asi to taky v létě vyzkouším Odpovědět
Yvajs |5. ledna 2013
bohužel to fak tnejde u nás je prakticky hned pryč.toj e poslední sklenička,vlastně byla Odpovědět
ehm |5. ledna 2013
muzu si pro hotovy kecup osobne prijet? Odpovědět
ehm |5. ledna 2013
musi to byt dobre,ale ja hriby neumim sbirat Odpovědět
david.kruml.1 |5. ledna 2013
nic podobného jsem ještě neslyšel další sezonu to určitě vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!