Sušené houby namočte ve vlažném mléce, nasekejte je nadrobno a poduste na másle. Když jsou měkké, osolte je a přidejte petrželku smíchanou s rozšlehanými vejci, ještě asi 3 minuty míchejte. Když vejce ztuhnou je náplň hotová. Mezitím si do misky připravte nasekanou uzeninu s nastrouhaným sýrem. Do středu dortové formy dejte nějakou válcovitou nádobku (např. hrnek bez ucha), formu vytřete máslem a vysypte polovinou sezamových semínek. Z listového těsta vyválejte plát asi 2-3 mm silný a nařežte ho na pásky a trojúhelníky. Těmi postupně vyložte formu tak, aby ji těsto přesahovalo. Na těsto rozdělte uzeninu a nakrájené oloupané kapie, navrch navrstvěte houbovou směs. Náplň přeložte těstem, povrch potřete mlékem a posypte zbytkem sezamových semínek. Pečte asi 25-30 minut na 180°C. Krájejte až prstenec trochu vychladne, nejdříve po 10 minutách, jíme teplý.