Staňte se našimi fanoušky na:

-Houbový šašlik-

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • drůbeží nebo telecí játra
  • žampiony, hříbky, křemenáče
  • mletý pepř

Pracovní postup:

Potřebujete: menší kloboučky žampionů, hříbků i křemenáčů, rohlíky, drůbeží nebo telecí játra, sůl, mletý pepř, olej Kloboučky hub očistíte a omyjete. Rohlíky nakrájíte na plátky, játra nakrájíte na plátky stejné velikosti jako plátky rohlíků a kloboučky hub. Pak střídavě napichujete kloboučky hub, plátky rohlíků a jater na grilovací jehlu nebo špejli, osolíte, opepříte a grilujete šest minut v rozpáleném oleji. Podává se s vařenými nebo pečenými bramborami a oblohou nebo salátem ze syrové zeleniny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Fíííra |4. června 2016
Na Havlíčkobrodsku hřiby rostou docela hojně, minulou sobotu jsme jich nasbírali hafo :-). Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!