Staňte se našimi fanoušky na:

Hovezi Brasato

Autor receptu: jana.kucerkova.1 (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovezi maso prudce osmazime na oleji ze vsech stran dozlatova, vyndame a nechame na taliri odpocinout. Mezitim ve stejnem pekaci osmazime pancettu a cibyli nakrajenou na kolecka a prolisovany cesnek a chrest nakrajeny na kousky. Po osmazeni zalijeme vse pul litrem cerveneho vina a 250 ml hov. vyvaru. Pridame rajcatove pyre, trosku cukru, spletku soli a pepre podle chuti. Vlozime opet dovnitr opecene maso a dame na 2 hod. pect do trouby na 150 stupnu. Po 30 minutach peceni v troube pridame i mrkev na kolecka nakrajenou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Janka D. |7. května 2013
úžasné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!