Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí bujón s knedlíčky

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bujon přivedeme k varu a vložíme do něj očištěnou nakrájenou mrkev, pórek a propláchnutou kukuřici a zeleninu uvaříme doměkka. Hovězí maso rozemeleme na masové strojku, plátky veky namočíme do smetany,přidáme vejce a mleté hovězí maso a vše důkladně promícháme na hkladkou hmotu, kterou dochutíme solí, pepřem a muškátovým květem. Z hmoty tvarujeme kuličky, které vkládáme do bujonu, ve kterém je zavaříme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kote19 |27. února 2013
zajímavý :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!