Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí carpaccio

Autor receptu: lucie.l.farova (38 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • dijonská hořčice, 200 g
  • 100 g parmezán
  • 1 kus limetka
  • 2 lžíce olivový olej
  • 0,5 kg hovězí

Pracovní postup:

Hovězí maso rozklepeme, osolíme, opepříme,a řádně potřeme dijonskou hořčicí. Maso zarolujeme, utáhneme ve folii, a necháme zamrazit. Po zmrazení krájíme na tenoučké plátky, klademe na talíř s ruccolou, osolíme, opepříme, zakapeme oliv. olejem. Nahoru nastrouháme parmezán, ozdobíme měsíčkem limetky. K tomu je vhodná bagetka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

martinnatr |5. července 2013
uložím Odpovědět
Jerry13 |4. července 2013
rozhodně vyzkouším :)) Odpovědět
Jerry13 |4. července 2013
super :)) Odpovědět
Zdenicka3 |4. července 2013
SUPER Odpovědět
jitulka |3. července 2013
mnam Odpovědět
lucie.s.kopecka |3. července 2013
neznám, ráda vyzkouším Odpovědět
tynkkatynusee.kollarova |2. července 2013
1** Odpovědět
zdenka.r |2. července 2013
zajímavé, ukládám Odpovědět
H-D |2. července 2013
neznám,ráda ochutnám Odpovědět
jana.remkova.7 |2. července 2013
ještě jsem to nikdy nezkoušela, vypadá to skvěle. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!