Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí filé s česnekem - dia

Autor receptu: Rena.KI (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z odleželé hovězí svíčkové ukrojíme 120g biftek, lehce naklepeme, opepříme a gruilujeme po každé straně 4 minuty, aby byl uvnitř růžový. Hotový biftek potřeme česnekem utřeným se solí a navrch položíme oříšeik másla. 1 porce = 940kJ - T 13g - S 0g

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!