Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí guláš s černým pivem

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na vetší kostky a cibuli na menší. Společně osmahneme na rozpáleném sádle. Když začíná tmavnout přidáme nasekaný česnek a gulášové koření, sůl a ještě lehce osmahneme. Podlijeme pivem a dáme dusit. Hlídáme aby se nepřipekl. Podléváme opatrně, aby se nevařil jako polévka a dusíme do měkka. Když je maso měkké pozor nesmí se rozpadat vydusíme na tuk, přidáme mouku, kterou společně s masem oprazime a podlijeme vývarem. Povaříme,aby se guláš zahustil, ne moc.Nakonec dochutíme majoránkou, popřípadě jedním stroužkem česneku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petra.konfrstova |2. června 2013
to zní moooc dobře!!! Odpovědět
petra.stefanova.7 |2. června 2013
vypadá moc dobře Odpovědět
Králíček |3. května 2013
Mnammm Odpovědět
PetaDomca |3. května 2013
mnam Odpovědět
Konato |16. dubna 2013
Bude výborný - recept OK! Odpovědět
T3r3z |15. dubna 2013
Vyzkoušíme :-) Odpovědět
lucy3 |14. dubna 2013
ten vypadá lákavě Odpovědět
Janka D. |24. března 2013
vyskusam Odpovědět
fhovorka|30. řijna 2014
co to je gulasove koreni? to lidi nevite co tam patri uz nebo co?? zasmazit mletou papricku az je cibule (aby nebyla horka tak ne moc dlouho), trosku mleteho kminu a cerneho pepre, zadne pripravene s***ky. lzicku protlaku. cesnek pred varenim a potom take az je gulas vlazny jeden dva strouzky na zakulaceni chuti.. majoranku malilinko a jen pred koncem vareni jinak stejne zmizi.. dobrou chut Odpovědět
Jean|25. března 2013
S pivem ještě neznám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!