Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí guláš s chilli

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(4 hlasy)
Ohodnotit recept
19× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do hrnce dáme sádlo, rozpustíme, přidáme drobně nakrájenou cibuli a osmažíme do růžovo-hněda. Přidáme maso nakrájené na kostky a rychle orestujeme. Přidáme papriku a prolisovaný česnek, krátce osmažíme a zalijeme vodou, tak aby sahala nad maso. Přidáme protlak, chilli vločky, kmín, masox, špetku soli, přikryjeme poklicí a dusíme do měkka. Během dušení doléváme vypařenou vodu a občas promícháme. Když je maso měkké přidáme rozemnutou majoránku a moukou rozmíchanou ve vodě, podle své chuti okořeníme a dosolíme. Podle toho kolik chceme mít omáčky, přidáme před zahuštěním vody a krátce povaříme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

any20 |19. března 2013
vyzkouším Odpovědět
slava |15. března 2013
vyzkouším Odpovědět
kote19 |26. února 2013
skusím :) Odpovědět
zuzi |22. února 2013
dala bych si Odpovědět
DAMI |27. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
betka |13. ledna 2013
vyzkoušíme Odpovědět
jana.remkova.7 |13. ledna 2013
Mám ráda guláš všeobecně. A ostré miluji!! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!