Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí guláš s hráškem

Autor receptu: honzíček (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kostky masa osolit,opepřit,obalit v hl.mouce smíchané s lžičkou tymiánu.V kastrolu na oleji přidat maso,promíchat,přidat nakrájenou cibuli a nasekaný česnek a opečeme.Pak přidat sladkou papriku,konzervu oloupaných nakrájených rajčat,štavu z půl citronu,bujon,rajský protlak a dusit do měkka,podlévat.K téměř měkkému masu přisypat hrášek.Podle chuti cukr,tymián,majoránku a chvilku podusit

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sari |17. května 2013
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!