Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí játra na oreganu

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra nakrájíme na plátky, opepříme, potřeme česnekem a posypeme oreganem. Nastrouháme mrkev, pokrájíme zelí a jablko na proužky, zamícháme ochutíme a necháme v ledničce odležet. Na oleji opečeme po obou stranách játra. Vhodná příloha jsou brambory vařené, opečené nebo kaše. Podáváme s mrkvovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Maty |24. ledna 2015
Játra mohou být i drůbeží nebo vepřová. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!