Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí jazyk vařený

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jazyk očistíme, zalijeme vodou a vaříme asi 2 hodiny.Jazyk vyjmeme, vložíme do studené vody, oloupeme a vložíme zpět do vývaru, přidáme zeleninu, sůl, přísady a dovaříme jej do- měkka.Měkký jazyk vyjmeme a nakrájíme na plátky. K jazyku podáváme brambory, křen nebo ostré omáčky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!