Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí kapsy s vaječnou směsí

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(6 hlasů)
Ohodnotit recept
35× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Na oleji orestujeme drobně nakrájenou cibuli, cibulku, papriku, houby, celer, anglickou, salám, přidáme kukuřici, pepř, osolíme, přidáme vejce a uděláme smaženici. Já jsem přidala 2 bílky, které mi zbyly z pečení.
  2. Maso naklepeme z obou dvou stran, lehce potřeme hořčicí, poklademe šunkou a rozložíme usmaženou směs. Maso přehneme v polovině, uděláme takovou kapsu a boky sepneme párátky nebo kovovými jehlami a osolíme.
  3. Na trošce oleje kapsy opečeme ze všech stran, dáme do hrnce, zalijeme vodou, přidáme pár kapek sójové omáčky, přikryjeme poklicí a dusíme doměkka. Měkké maso vytáhneme, odstraníme párátka nebo jehly a šťávu zahustíme škrobem rozmíchaným v trošce vody nebo moukou a krátce povaříme. Maso vložíme zpět do omáčky a dochutíme. Během dušení podléváme vodou pokud se vypařila. Já jsem dusila v tlakovém hrnci.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

karpiskova |3. května 2013
hm lakavé zkusim Odpovědět
lucka9 |28. března 2013
vyzkouším Odpovědět
miri3 |10. března 2013
ukládám na vyzkoušení Odpovědět
FOTOrecepty |19. února 2013
Znám a opět vyzkouším. Odpovědět
zuzi |19. února 2013
ukládám na vyzkoušení Odpovědět
katy9 |1. února 2013
vyzkouším Odpovědět
Bábrle Inka |25. ledna 2013
dělám něco podobného z vepřového Odpovědět
sojka30 |23. ledna 2013
ukládám na vyzkoušení Odpovědět
betka |23. ledna 2013
ukládám Odpovědět
jola |23. ledna 2013
krásné, vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!