Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí kližka na hořčici

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
74× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli oloupeme a nakrájíme na hrubo. Kližku nakrájíme na plátky nebo na kousky. Na rozehřátém oleji orestujeme maso a cibuli a poté osolíme. Podlijeme vodou, přidáme česnek a plnotučnou hořčici. Za občasného zamíchání a podlévání dusíme, dokud maso není měkké. Ve studené vodě rozmícháme hrubozrnnou hořčici, kečup, škrob a sójovou omáčku. Rozmíchanou směs přidáme k masu a krátce povaříme. Podáváme s vařenými těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |27. řijna 2014
1+++ Odpovědět
Annett |27. řijna 2014
mňam, miluji maso na jakýkoliv způsob :-) Odpovědět
Penelope |3. února 2014
perfektní Odpovědět
oliv |11. srpna 2013
vyzkouším Odpovědět
roxana-zdena |1. srpna 2013
Vypadá moc dobře! Odpovědět
kote19 |26. června 2013
mňam Odpovědět
zimolka |23. června 2013
mnam Odpovědět
Januse |20. června 2013
neznám, vyzkouším Odpovědět
slava |12. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Lenny |11. června 2013
vypadá to dobře Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!