Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí kližka na hořčici

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
74× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli oloupeme a nakrájíme na hrubo. Kližku nakrájíme na plátky nebo na kousky. Na rozehřátém oleji orestujeme maso a cibuli a poté osolíme. Podlijeme vodou, přidáme česnek a plnotučnou hořčici. Za občasného zamíchání a podlévání dusíme, dokud maso není měkké. Ve studené vodě rozmícháme hrubozrnnou hořčici, kečup, škrob a sójovou omáčku. Rozmíchanou směs přidáme k masu a krátce povaříme. Podáváme s vařenými těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Šuldeska |9. června 2013
Vyzkouším. Odpovědět
sarka.tuslova |31. května 2013
Vyzkouším :o) Odpovědět
JanaB |30. května 2013
Děkuji. Odpovědět
david.kruml.1 |30. května 2013
parááááááda vyzkoušeno všem doporučuji opravdu to stojí za to Odpovědět
Vladenka |28. května 2013
jojo Odpovědět
dajul |28. května 2013
to bude dobrota Odpovědět
miri3 |28. května 2013
vyzkouším Odpovědět
ehm |25. května 2013
anooo Odpovědět
liza |24. května 2013
super Odpovědět
zuzi |23. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!