Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí kližka na hořčici

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
74× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli oloupeme a nakrájíme na hrubo. Kližku nakrájíme na plátky nebo na kousky. Na rozehřátém oleji orestujeme maso a cibuli a poté osolíme. Podlijeme vodou, přidáme česnek a plnotučnou hořčici. Za občasného zamíchání a podlévání dusíme, dokud maso není měkké. Ve studené vodě rozmícháme hrubozrnnou hořčici, kečup, škrob a sójovou omáčku. Rozmíchanou směs přidáme k masu a krátce povaříme. Podáváme s vařenými těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

FOTOrecepty |19. února 2013
Nádhera zkusím. Odpovědět
Kristyna.Molcarova|7. řijna 2015
Vyborne Odpovědět
mirisek|18. srpna 2015
Vypada to skvele Odpovědět
hanik29|13. března 2014
zkusím,vypadá dobře!!! Odpovědět
JarcaPralinka|27. září 2013
dobrý nápad zkusim :-) Odpovědět
vevet888|16. července 2013
zkusím Odpovědět
kulkas|1. června 2013
dobré Odpovědět
Aggie|19. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!