Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí kližka s hráškem

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno, maso na plátky, nebo na kousky. Na rozehřátém oleji usmažíme cibuli do růžova a přidáme maso, které osmahneme ze všech stran. Přidáme sůl, mexické koření a oloupaný, na drobno nasekaný česnek. Podlijeme vodou a za občasného zamíchání a podlévání dusíme, dokud maso není měkké. Poté přidáme hrášek, krátce podusíme a šťávu zahustíme jíškou. Krátce povaříme, dochutíme solí a odstavíme. Podáváme s vařenou rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jobovab |24. srpna 2013
dobré Odpovědět
renda9 |20. srpna 2013
vyzkouším Odpovědět
i |20. srpna 2013
to je parádní Odpovědět
wieruska |20. srpna 2013
dobrota Odpovědět
jobovab |20. srpna 2013
dobré Odpovědět
daramacho |20. srpna 2013
chutné Odpovědět
milmach |20. srpna 2013
dobré Odpovědět
Lenny |19. srpna 2013
výborné Odpovědět
gline|24. května 2014
určitě zkusím Odpovědět
michelle4|20. srpna 2013
hezké Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!