Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí kostky s klobáskou a smetanou

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na rozehřátém oleji v tlakovém hrnci orestujeme maso, které jsme si nakrájeli na kostky. Osolíme, přidáme Mexické koření, mletou papriku, promícháme a ihned podlijeme vodou. Přidáme hořčici, oloupaný a na jemno nastrouhaný stroužek česneku. Hrnec uzavřeme a dusíme do změknutí masa. Klobásku nakrájíme na tenká půlkolečka a přidáme k měkkému masu. Ve smetaně rozmícháme mouku, pokrm zahustíme, omáčku provaříme a odstavíme. Na závěr dochutíme solí. Podáváme s houskovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

mochomůrka |16. září 2014
ukládám Odpovědět
dajul |28. května 2013
dobrota Odpovědět
honzíček |27. května 2013
výborné Odpovědět
betka |27. května 2013
vyzkouším, Odpovědět
JitkaS. |26. května 2013
uloženo Odpovědět
Aidel |26. května 2013
Lákavé :-) Odpovědět
ehm |25. května 2013
anooo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!