Krůtí roláda se žampiony
45
0
0
Oloupanou a na drobno nakrájenou cibuli usmažíme na oleji do růžova. Přidáme omyté a na kostky nakrájené maso, zamícháme a přiklopíme poklicí. Maso pustí šťávu, ve které za občasného zamíchání dusíme až do vydušení na tuk. Poté maso osolíme, opepříme, podlijeme a za občasného zamíchání a podlévání udusíme do měkka. Mezitím oškrábanou mrkev nakrájíme na kostičky a očištěné žampiony na plátky. Mrkev a žampiony přidáme k měkkému masu. Podusíme ještě asi 10 minut, přidáme hořčici rozmíchanou v troše studené vody a sójovou omáčku. Vše zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve studené vodě. Omáčku provaříme, dochutíme solí a odstavíme. Podáváme s knedlíkem.