Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí kostky znojemské

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a usmažíme na oleji do růžova. Opečeme na ní maso, přiklopíme pokličkou a dusíme. Maso pustí šťávu. Po vydušení na tuk maso osolíme, opepříme, přidáme hořčici, podlijeme vodou a dusíme za občasného podlévání do měkka. Mezitím si nakrájíme okurky a kabanos na kostičky. Omáčku zahustíme jíškou, přidáme kabanos a okurky, krátce povaříme a dochutíme solí. Podáváme s rýží, nebo knedlíkem a před podáváním maso posypeme nasekaným vařeným vejcem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Januse |13. června 2013
tak jsem už včera vyzkoušela je to dobré Odpovědět
sari |7. června 2013
super Odpovědět
Januse |6. června 2013
to je ale dobrota Odpovědět
ladka.berenreiterova |5. června 2013
mnam Odpovědět
vera.sucha.50 |5. června 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!