Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí krk

Autor receptu: ehm (225 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso svážeme tak,aby vznikl váleček,potřeme ho směsí oleje a koření a dáme do chladničky odležet nejlépe do druhého dne. Římský hrnec naplníme směsí,piva,rajčat a cibule,vložíme naložené maso a pečeme pomalu asi 120 minut. Hotové maso zbavíme provázku a nakrájíme na plátky. Omáčku zahustíme jíškou,přidáme nakrájené vejce a okurky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!