Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí maso dušené v mrkvi

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oprané maso nakrájíme na kostky, osolíme, zalijeme vodou a dusíme doměkka. V tlakovém hrnci k částečně změklému masu přidáme opraženou mouku, promícháme, zalijeme mlékem s rozšlehaným vejcem a povaříme. Pokrm zjemníme máslem. Vhodnou přílohou jsou brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |1. prosince 2012
máme rádi a ke všemu mrkev je zdravá Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!