Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí maso dušené v zelí

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1. Nakrájenou cibuli zpěníme na slanině a přidáme maso nakrájené na 4 nebo 8 větších kostek nebo plátků. Osolíme, okořeníme, podlije a dusíme téměř doměkka. 2. Přidáme nakrájené kysané zelí, cukr a zvolna dusíme. Krátce před dodušením přidáme ještě najemno nastrouhané jablko.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Linda |10. května 2013
ukládám Odpovědět
zajdixs |10. května 2013
jůů :) Odpovědět
lucie.s.kopecka |7. května 2013
dobrota Odpovědět
slavuska |6. května 2013
zajímavé Odpovědět
water |6. května 2013
super:-) Odpovědět
xxPPxx |6. května 2013
zajimave Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!