Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí maso na česneku

Autor receptu: biglol (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • sůl
  • hřebíček
  • nové koření
  • tymián
  • worcestrová omáčka
  • 2,5 g cukr moučka
  • 10 g mouka hladká
  • 10 g tuk
  • 80 g hovězí
  • 40 g česnek
  • 0,3 dl vývar
  • 0,15 dl rajský protlak

Pracovní postup:

Na jemné nudličky pokrájené maso osmahneme na česneku zpěněném na tuku se solí a kořením. Podlijeme vývarem a dusíme do měkka. Před koncem dušení přidáme protlak s worcesterem, zahustíme moukou a přisladíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!