Masa i játra nakrájíme na úzké proužky a dáme do pekáče - každý druh na 1/3 pekáče. Po celé ploše rozprostřeme na maso klobásu a slaninu, nakrájené na malé kousky. Nahoru dáme zmrazenou zeleninu, Kunovjanku, rozdrobený bujón, majonézu, posypeme Gyros kořením, česnekem a mírně osolíme. Zalijeme vodou tak, ať máme maso ponořené, přikryjeme poklicí a dáme do předehřáté trouby na 180°C na spodní mřížku. Pečeme až je maso měkké a voda se skoro vypaří, během pečení jednou promícháme. Pokud by se voda vypařila během pečení úplně, tak trochu přidáme. Kdo chce může šťávu zahustit kukuřičným škrobem rozmíchaným v trošce vody. Nakrájené maso a játru můžeme taky smíchat dohromady se slaninou a klobásou, já jsem volila takový postup proto, že část rodiny nejí dušenou játru tak, ať jí pak nemusím z toho vybírat.