Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí maso s paprikou

Autor receptu: dajul (249 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(7 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do tlakového hrnce dáme trochu oleje, přidáme drobně nakrájenou cibuli, maso nakrájené na kostky a za stálého míchání orestujeme. Přidáme mletou papriku, krátce zasmahneme a zalijeme vývarem. Přidáme plátky česneku, vegetu, pepř, podle chuti sůl a hrnec uzavřeme. Dusíme od bodu varu 30 - 35 minut, podle toho jaké máme maso. Podle potřeby dolijeme vývar nebo vodu, uvedeme do varu, šťávu zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody a povaříme. Nakonec vlijeme smetanu, necháme přejít varem a podle své chuti dochutíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

liza |3. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!