Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí maso se smetanou

Autor receptu: dajul (249 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(4 hlasy)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na oleji osmažíme drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na kostky a orestujeme. Zasypeme paprikou, krátce osmažíme. Zalijeme vodou, osolíme, přidáme koření, vegetu a dusíme doměkka a podle potřeby podléváme vodou. Podle toho kolik chceme mít omáčky přidáme vody, přidáme smetanu a uvedeme do varu. Mouku rozmícháme v trošce vody, omáčku zahustíme a krátce povaříme. Dochutíme octem, cukrem a dosolíme. Maso jsem dusila v tlakovém hrnci 30 minut od bodu varu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

miri3 |7. března 2013
vyzkouším Odpovědět
jana.remkova.7 |4. března 2013
Omáčky, to milujeme!!! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!