Olej, mléko, koření a prolisovaný česnek rozmixujeme tyčovým mixérem a podle chuti osolíme. Maso naklepeme a namáčíme do rozmixované směsi. Ukládáme do hrnce na sebe, zbytkem marinády maso zalijeme. Přikryjeme poklicí a dáme do lednice do druhého dne uležet. Druhý den maso dáme na pekáč, mírně osolíme, posypeme drobně nakrájeným pórkem a 1 drobně nakrájenou cibulí, podle chuti dosolíme. Zalijeme vývarem nebo vodou, přikryjeme poklicí, dáme do předehřáté trouby na 180°C a upečeme doměkka. Během pečení maso jednou obrátíme a podle potřeby přilijeme vývar. Na trošce sádla osmažíme druhou drobně nakrájenou cibulku dozlatova. Ke konci pečení sundáme poklici a když je maso měkké přelijeme usmaženou cibulkou. Podáváme s bramborem.