Do oleje dáme koření, prolisovaný česnek, škrob, mírně osolíme a dobře promícháme. Maso naklepeme, namáčíme do marinády a skládáme do misky nebo kastrólku, zbytek marinády nalijeme na povrch. Přikryjeme poklicí a dáme přes noc do lednice. Druhý den olej z masa nalijeme na pánev a plátky masa v rozehřátém oleji opečeme z obou dvou stran. Opečene maso skládáme do pekáče a každou vrstvu posypeme nakrájenou cibulí. Zalijeme výpekem z masa a zalijeme po povrch masa vývarem nebo vodou. Přikryjeme poklicí a dáme do rozehřáté trouby na spodní mřížku. Pečeme na 180 - 190°C až je maso měkké a voda se vypaří. Podle chuti dosolíme. Pokud chceme mít více šťávy vodu necháme částečně vypařit a zahustíme kukuřičným škrobem. Podáváme s bramborem nebo rýží.