Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí mišmaš

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(4 hlasy)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso odblaníme a nakrájíme na menší kostky. Na sádle zpěníme cibuli, přidáme maso a orestujeme. Podlijeme trochou vývaru, přidáme okurky nakrájené na drobné kostičky, nakrájená vajíčka, česnek který jsme rozmáčkli nožem. Z klobásy stáhneme kůži, nakrájíme na nudličky a přidáme k masu. Přidáme ostatní suroviny - hořčici, kmín, mírně osolíme. Přikryjeme poklicí a na mírném ohni dusíme, až je maso měkké. Během dušení doléváme vývar. Zahustíme škrobem, který jsme rozmíchali v trošce vody, krátce povaříme a podle své chuti dochutíme a dosolíme. Podle toho kolik chceme mít omáčky přidáme vývaru. Podáváme s bramborem, těstovinami, rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!