Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí na černém pivě

Autor receptu: drzac (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na větší kostky, osmahneme na oleji, přidáme cibuli, nadrobno nakrájenou a rozdrcený česnek. Vše osmahneme, zalijeme 1/4 l piva, přidáme 1/4 láhve kečupu, feferonky, ml. papriku, sój. omáčku, pepř a sůl. Dusíme doměkka, pak vyjmeme feferonky, přidáme zbytek kečupu a podle hustoty omáčky ještě pivo. Omáčka musí být hustá. Podáváme s chlebem, knedlíkem nebo rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.remkova.7 |28. února 2013
Takový gulášek na černém pivě je skvělý, mám vyzkoušeno:-) Odpovědět
slavuska |27. února 2013
zajímavý tip, zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!