Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí na česneku s dýní

Autor receptu: Anna1960 (96 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso omyjeme a osušíme, nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Do kastrolu dáme sádlo, přidáme slaninu nakrájenou na kostičky, necháme zvolna vyškvařit. Přidáme cibuli a necháme zesklovatět, přidáme maso a orestujeme ho. Vmícháme lžíci mleté červené papriky, osolíme, opepříme. Přidáme granulovaný a medvědí česnek, podlijeme vývarem a necháme pod pokličkou dusit. Když je masenko už skoro měkké přidáme dýni, strouhanou citronovou kůru a necháme dusit, dokud není masenko i dýně měkké. Guláš dochutíme rozetřeným česnekem, čerstvou majoránkou, je-li potřeba dosolíme, dopepříme a už si pochutnáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

janackacka |5. řijna 2013
zítra to jdu vařit znovu, mnam Odpovědět
Anna1960 |23. září 2013
janackacka:děkuji za foto a jsem moc ráda, že Vám chutnalo Odpovědět
janackacka |22. září 2013
dovoluji si nahrát foto, i když ne moc kvalitní... to však nemění nic na tom, že tento recept je naprosto vynikající :-) Odpovědět
JanaB |29. května 2013
Na česneku dělám, ale s dýní jsem ještě nedělala. Vyzkouším. Odpovědět
FOTOrecepty |17. května 2013
Opravdu moc pěkné. Odpovědět
Vlasta78 |11. května 2013
výborné Odpovědět
sari |7. května 2013
mnam mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!