Hovězí maso nakrájíme na kostky o hraně 2 cm. Obalíme je ve směsi z mouky, soli a pepře a ze všech stran je osmahneme na oleji dozlatova. Opečené maso přendáme do kastrolu.
Cibuli nakrájíme na tenké plátky. Mrkev nakrájíme na hranolky. Obojí smažíme na výpeku z masa. Podusíme 10 minut.
Přidáme drcený česnek, minutu smažíme a poté přilijeme víno. Necháme vařit a poté to celé přendáme k masu.
Přidáme vývar, bobkový list a tymián a dusíme 3 hodiny
Parmazán nastrouháme.
Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Vaříme 10 minut v osolené vodě. Poté je slijeme a promícháme s polovinou parmazánu.
Slaninu nakrájíme na kostičky. Smažíme ji s oreganem. Pak ji smícháme s masem.
Masovou směs vyklopíme do zapékací misky, na to naskládáme brambory a posypeme zbylým parmezánem. Zapékáme 20 minut.